Useiden koulutusten ja kurssien kautta olen saanut lisää työkaluja, joiden avulla voin auttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Perinteisen hieronnan, intialaisen päähieronnan ja energiahieronnan  lisäksi teen energiahoitoja eri muodoissa, myös etähoitoina. Terapeuttisia keskusteluja, näkijäkonsultaatioita sekä intuitiivisia Tarot-tulkintoja teen kasvotusten tai puhelimitse.

Rakastan myös puhua ravinnon ja ravinteiden merkityksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osana.

Tervetuloa kokemaan rakkauden energian parantava voima!

 

Yhteys

Varaa aika hoitoihin: Soita 0400 431 070  soile@soilekoskela.com
top

Vain muutos on pysyvää

Elämä kulkee sykleissä. On aikoja jollloin tapahtuu paljon ja aikoja jolloin ei tapahdu mitään. Tai siltä minusta ainakin tuntuu. Nyt juuri elämme suurten muutosten aikaa, isossa ja pienessä kuvassa, Mitä tästä kaikesta seuraa, se jää nähtäväksi.

 

Minulle on elämä ehtinyt jo heittää eteen kokemuksen jos toisenkin. Enkä ilman niitä olisi se joka olen nyt.

Elettyyn elämään on sisältynyt paljon ihania asioita, mutta myös ikäviä ja kipeitä kokemuksia. 

Sellaisiakin, joita en olisi uskonut tässä elämässä tarvitsevani. Ehkä jonain päivänä oivallan niidenkin merkityksen.

 

Pari edellistä vuotta ovat olleet pysähtymisen aikaa. Vaikka aika kului, tuntui siltä, että minä olin pysähdyksissä. Tuntui kuin kaikki mitä on ollut tarpeen tehdä oli tullut tehdyksi, eikä uuden oppimiselle ollut enää tarvetta. Niin luulin, mutta toisin kävi.

Energia muuttui.

Tein päätöksiä ja valintoja, jotka loivat tilaa uudelle.

Ja ennenkuin huomasinkaan olin jo päätynyt aloittamaan uusia koulutuksia, jotka alkoivat luomaan uutta. Alkoi uusi sykli. Meediokoulu johon päädyin, vahvistaa lahjaani näkijänä ja Access Bars, lahjoista ihanin, saa sydämeni pakahtumaan kiitollisuudesta. 

Mikä ihmeen Access Bars ? 

En ehkä koskaan ole ollut näin innoissani.

Ensi kertaa Access Bars hoitosessioon mennessäni tiesin  jo ettei mikään tule olemaan enää niinkuin ennen. Ja niin kävi. 

Barsit toimivat nopeasti  ja pian olin jo oppimassa tuota mielenkiintoista menetelmää, voidakseni auttaa myös sinua kanssamatkaajani tietämään, 

että tiedät olevasi ääretön vailla rajoja.

Oma innostukseni on tarttunut ja  asiakkaat ovat olleet avoimia kokeilemaan, mitä voisikaan olla mahdollista myös heille ja olen saanut olla todistamassa mielenkiintoisia hoitokokemuksia ja sitä kuinka nopeasti Barsit toimivat. Ja voin rehellisesti sanoa, ettei mikään hoito ole koskaan rentouttanut minua niinkuin tämä ihmeellinen ja niin yksinkertainen hoito tekee.

Sitä ei voi selittää, se on koettava itse.

Hoitosessiossa käsitellään pään alueella olevia pisteitä, jotka pitävät sisällään kaikki elämän osa alueet, kaikki ajatukset, pohdinnat ja rajoittavat uskomukset. 

Hoito on kuin tietokoneen kovalevyn tyhjennys. Se tekee tilaa ja vapauttaa luomaan uutta.

 Access Bars hoidosta voit lukea lisää täältä.

 

Tuntuuko sinusta että elämäsi on pysähdyksissä ?

Kaipaatko muutosta, mutta et saa sitä luoduksi ?

Tule kokeilemaan mitä Barsit voisivat luoda sinun elämääsi.

Mikä kaikki voisikaan olla sinulle mahdollista ?

 

Soile

Leave a Comment

Seuraa somessa

Soile Koskela
Facebook