Useiden koulutusten ja kurssien kautta olen saanut lisää työkaluja, joiden avulla voin auttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Perinteisen hieronnan, intialaisen päähieronnan ja energiahieronnan  lisäksi teen energiahoitoja eri muodoissa, myös etähoitoina. Terapeuttisia keskusteluja, näkijäkonsultaatioita sekä intuitiivisia Tarot-tulkintoja teen kasvotusten tai puhelimitse.

Rakastan myös puhua ravinnon ja ravinteiden merkityksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osana.

Tervetuloa kokemaan rakkauden energian parantava voima!

 

Yhteys

Varaa aika hoitoihin: Soita 0400 431 070  soile@soilekoskela.com
top
Image Alt

Palvelut

Soile & Palvelut

Palvelut

Useiden koulutusten ja kurssien kautta olen saanut työkaluja, joiden avulla voin auttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Access Bars - ja intuitiivisten enrgiahoitojen lisäksi teen intuitiivisia näkijä - ja tarot konsultaatioita sekä erilaisia hierontahoitoja.
Rakastan myös puhua ravinnon ja ravinteiden merkityksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osana ja toimin laadukkaiden tukiravinteiden edustajana.

Hieroja | Hierontaa Järvenpää - Soile Koskela

Intuitiivinen energiahoito

Energiahoito on lempeä ja korkeavärähteinen, jokaista kehon ja mielen kerrosta koskettava hoito.
Sen avulla voidaan purkaa stressiä, vapauttaa tunteita ja tasapainottaa ja täydentää energiajärjestelmää.

Intuitiivisesti hoidettaessa ei ole mitään tiettyä hoitotapaa tai muotoa, vaan jokainen hoito on ainutlaatuinen yksilöllinen kokonaisuus.
Fyysisen kehon lisäksi hoito vaikuttaa tunteisiin ja ajatuksiin, esimerkiksi hoidon aikana pintaan nousevien muistojen tai kokemusten avulla. Tässä hoitomuodossa ei vaadita lainkaan fyysistä kosketusta vaan hoito kanavoituu energiatasolla. Hoito tapahtuu mukavissa sisävaatteissa hoitopöydällä maaten tai tuolilla istuen.

Muutokseen, eheytymiseen, parantumiseen tarvitaan myös oma panos, halu parantua. Halu muuttaa ajatusmalleja ja kenties toiminta- elintapoja.

Hoito sopii monenlaisiin oireisiin tai vaivoihin. Olipa kyse fyysisestä ongelmasta tai muista stressin aiheuttamista haasteista.

75 min   90€

Access Bars®

Access Bars® on yksinkertainen tekniikka, jossa hoitaja koskettaa kevyesti 32 pistettä pään alueella vapauttaen rajoituksia elämän eri alueilta esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan ja luovuuteen liittyen. Access Bars vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista, emootioista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse.

Barsien avulla päästään käsiksi alitajuisiin ohjelmointeihin ja uskomuksiin, jotka muokkaavat elämääsi. Voit ajatella sitä ikään kuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Bars luo myös syvän rentouden ja rauhan tunteen.

60-75 min   90€

Intuitiivinen Tarot - tulkinta ja näkijäkonsultaatio

Kanavointi on intuitiivisesti, selvä aistien kautta tapahtuvaa korkeamman tietoisuuden viestien vastaanottamista ja välittämistä.

Tulkinnoissa käytän apuna esimerkiksi Tarot kortteja. Viestit auttavat ymmärtämään niin mennyttä kuin tulevaa, valaisten näin elämänkulun juonta. Viestien kautta voidaan myös tuoda opastusta, uusia työkaluja ja näkökulmia tulevaisuutta varten.

Kyse ei ole ennustamisesta, sillä ajatukset, tunteet, päätökset ja toiminta luovat tulevaisuutta joka hetki.
Näkijäistunto tapahtuu aina kasvotusten. Tarot tulkintoja teen myös puhelimitse.

30 min   50€ (puhelinkonsultaatio)
60-75 min   90€

Ihanan rentouttava hoito.

Voisin jäädä tähän. Keho ja mieli kiittää, noi sun kädet on ihmeelliset.

Intialainen päähieronta asiakas

Olipa mahtava hoito. Täydellinen rentous.

Mielenkiintoista olla yhtä aikaa täysin tietoinen kaikesta mitä tapahtuu ja samalla olla unessa.

Access Bars asiakas

Olipa mahtava kokemus.

Ihan uudenlainen maailma avautui hoidossa. Voimakkaat keholliset tuntemukset ja ihan kuin jokin iso taakka olisi otettu pois. Kiitos!

Energiahoito asiakas

Tulin luoksesi mieli täynnä kysymyksiä.

Oli mielenkiintoista kokea kuinka toit tietoa ja uudenlaisia näkökulmia asioihin ja kysymyksiin, joihin en itse nähnyt minkäänlaisita ratkaisua. Tunnelin päässä näkyy taas valoa. Olet ihana. Kiitos.

Tarot tulkinta asiakas

Mitä ihmettä teit mulle?

Jokin on muuttunut, en osaa selittää. Tätä täytyy saada lisää

Access Bars asiakas

On sulla ihmeelliset kädet!

Tulin hoitoon stressaantuneena ja ärtyneenä. Hoidon jälkeen huomasin että lihaskireyksien myötä hoitopöydälle jäi myös ärtymys. Elämä näyttää taas valoisalta. Nukuin seuraavan yön kuin tukki. Kiitos!

Hieronta asiakas