Useiden koulutusten ja kurssien kautta olen saanut lisää työkaluja, joiden avulla voin auttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Perinteisen hieronnan, intialaisen päähieronnan ja energiahieronnan  lisäksi teen energiahoitoja eri muodoissa, myös etähoitoina. Terapeuttisia keskusteluja, näkijäkonsultaatioita sekä intuitiivisia Tarot-tulkintoja teen kasvotusten tai puhelimitse.

Rakastan myös puhua ravinnon ja ravinteiden merkityksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osana.

Tervetuloa kokemaan rakkauden energian parantava voima!

 

Yhteys

Varaa aika hoitoihin: Soita 0400 431 070  soile@soilekoskela.com
top
Image Alt

Soile

Hieroja | Hierontaa Järvenpää - Soile Koskela

Olen intuitiivinen energiahoitaja, näkijä ja koulutettu hieroja

Soile Koskela

Voimani ja elämäni punainen lanka on Rakkaus. Maailmankaikkeuden parantavin voima.

Jo pikkutyttönä halusin hoitaa. Hieroin ja silitin isän työstä väsyneitä jalkoja. Rakastava kosketus rentoutti. Jotenkin minulle on aina ollut myös totta, että on olemassa jokin korkeampi voima ja fyysisin silmin näkymätön maailma.

Elämän polku, sen valinnat  kuljettivat kouluttautumaan hierojaksi v.1993. Siitä lähtien käsieni rakastava kosketus on hoitanut ja rentouttanut asiakkaita Järvenpäässä.

Matkan varrella energialla hoitaminen kutsui yhä vahvemmin ja kouluttauduin myös reikihoitajaksi  sekä intuitiiviseksi energiahoitajaksi. Selvä – aistit ovat auenneet ja yhteys hengen maailmaan on vahvistunut. Verho näkyvän ja näkymättömän väliltä on sulanut pois.

Useiden koulutusten ja kurssien kautta olen saanut lisää työkaluja, joiden avulla voin auttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Perinteisen hieronnan lisäksi teen intuitiivisia energiahoitoja, myös etähoitoina. Teen myös Access Bars hoitoja ja pidän Access Bars koulutuksia. Näkijäkonsultaatioita  sekä intuitiivisia Tarot-tulkintoja teen kasvotusten, lyhyitä tulkintoja myös puhelimitse.

Tällä hetkellä teen rajallisesti klassista hierontaa, joten valitettavasti en voi ottaa vastaan uusia hieronta asiakkaita.

Rakastan myös puhua ravinnon ja ravinteiden merkityksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osana. Toimin Arctic Nutrition villiravintotuotteiden itsenäisenä edustajana.

Tervetuloa kokemaan rakkauden energian parantava voima !

Intuitiivinen energiahoito

Energiahoito on lempeä ja korkeavärähteinen, jokaista kehon ja mielen kerrosta koskettava hoito. Sen avulla voidaan purkaa stressiä, vapauttaa tunteita ja tasapainottaa ja täydentää energiajärjestelmää.

Intuitiivinen Tarot - tulkinta ja näkijäkonsultaatio

Kanavointi on intuitiivisesti, selvä aistien kautta tapahtuvaa korkeamman tietoisuuden viestien vastaanottamista ja välittämistä.

Access Bars®

Access Bars® on tekniikka, jossa hoitaja koskettaa 32 pistettä pään alueella vapauttaen rajoituksia elämän eri alueilta esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan ja luovuuteen liittyen.